Ambulancebehandlerelever

Den Præhospitale Virksomhed deltager i uddannelsen af ambulancebehandlere. Vi har elever i Vendsyssel og Aalborg. Er du interesseret i at blive elev i Himmerland eller den vestlige del af Nordjylland, skal du kontakte PreMed, som står for driften i de to områder.

Om at være elev

Under uddannelsen som ambulancebehandlerelev bliver du i stand til at hjælpe dem, der er akut syge, kommer til skade eller skal føde - og som har brug for en ambulance. Du lærer at skabe ro omkring din person, så det smitter af på andre. Du udvikler din dømmekraft og det overblik, der er nødvendigt i pressede situationer. Du lærer at køre ambulancen hurtigt og sikkert gennem trafikken og frem til skadested eller hospital. Alt sammen noget du gør i tæt samarbejde med dine kolleger på ambulance og naturligvis i løbet af dine skoleophold.

 

Rekrutteringsforløb

Den Præhospitale Virksomhed søger nye elever en gang om året. Stillingsopslag offentliggøres slut januar på Region Nordjyllands jobportal, https://job.rn.dk samt jobnet. I hver ansøgningsproces rekrutteres der elever til et år ad gangen (startende juli og et år frem)

Når man har sendt sin ansøgning, udvælges et antal til at deltage i rekrutteringsforløbet. Bliver du udvalgt, inviteres du til en dag med fysiske test, og efterfulgt af en dag med samarbejdsøvelser, kognitiv øvelse og samtaler. I rekrutteringsprocessen bliver der løbende evalueret på den enkelte kandidat, hvorfor det ikke er en selvfølge, at man får muligheden for at gennemføre hele rekrutteringsforløbet.

Optagelse

Oversigt over øvelser til fysisk test